Галерија

[ ЕКСКЛУЗИВНО ] Фото колаж разгледница на Кнежинскиот манастир, Свети Георгиј [ГАЛЕРИЈА ВТОР ДЕЛ]

Сјајот на белите и кристални снежни прекривки и мирот кој го дава Манастирот Сети Георгиј сокриен во недопрената природа на село Кнежино се само дел од убавините кои може да ви ја згреат душата и во ладните зимски денови..

Мини фоторепортажа 10.08.2019

Мини фоторепортажа с.Кнежино,10.08.2019 година.Санација на пукнатина на главниот селски резервоар на вода во изведба на нашите пријатели и врвни професионалци од “АР-БА УНИВЕРЗАЛ ИЗГРАДБА” од с.Лисичани.

Кнежино промо видео

Природа ,историја со археологија,вековна традиција,духовност,трајни вредности,непокор…

Едноставно безвременски и се на едно место

Видео разгледница Село Кнежино и Кнежински манастир Св.Ѓорѓија 08.06.2019 година

Поставување на информациона табла (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

На иницијатва на селскиот одбор денес на 02.06.2019 година на М.В. Блато во село Кнежино се постави информациона табла за селото.Истовремено се спроведе и работна акција за косење на пристпниот пат до селото и голема благодарност до Боби Божиноски и Раде Кипроски.Најголема благодарност до спозорите и донаторите TEAM Inzinering-Кичево и Microcom Print – Кичево.Исто така …

Поставување на информациона табла (ФОТО ГАЛЕРИЈА) Читај повеќе »