БИСЕРИ – Нова рубрика на knezino.mk

Почнувајќи од вечерва посетителите на нашиот портал ќе бидат во можност да уживаат и во содржините на новата рубрика БИСЕРИ благодарение на воспоставената соработка со авторот и основачот на оваа страница , нашиот сограѓанин Тино Алексов.

Страницата БИСЕРИ е продолжение на успешниот проект БИСЕРИ НА МУДРОСТА,страница која доживеа најбрз успех во историјата на Facebook во Македонија,но исчезна без никаква причина или образложение.

Споделувајте ги најубавите мудрости од страницата БИСЕРИ и уживајте во животот…

Креативните тимови на knezino.mk и на страницата БИСЕРИ,Ви благодарат на довербата.