Време е за РАДИО #1

Ги слушаме најпознатите дами на југословенската музика Јосипа Лисац,Оливера Катарина,Габи Новак,Тереза Кесовија,Бисера Велетанлиќ и други,а меѓу нив и нашата Љупка Димитровска со композицијата „Успомене уз гитару“.