[#СедетеДома] КИЧЕВО ВО ЖИВО 21:00ч [27.03.2020]

На Ваше барање почитувани читатели и посетители,admin тимот на knezino.mk вечерва од 21.00 часот ќе ја вклучи ротационата опција на web cam сервисот Кичево во живо.Преку нашата IP камера на секои 5 минути ќе имате можност да следите видео пренос во реално време од повеќе делови на Кичево бидејќи вечерва камерата нема да биде само фиксна, туку ќе ротира и ќе прикажува кадри од различни локации. #Затоа што Вие тоа го баравте. Ви благодариме на довербата и Ве очекуваме на нашиот chat со Вашите постови,предлози, коментари и сугестии.