[ПРЕМИЕРА] „Изгубени Германци“ – МНТ [#седетедома]

АКТЕРСКА ЕКИПА:

Тони Михајловски – Ото
Камка Тоциновски – Марија Лили Марлен Дитрих
Јордан Симонов – Адолф
Јовица Михајловски – Бењамин
Никола Ристановски – Кристијан
Звездана Ангеловска – Винченцо
Оливер Митковски – Рик
Емил Рубен – Тито
Сања Арсовска – Војничко радио Белград

Текст: Дејан Дуковски
Режија: Слободан Унковски