Сообраќаен аларм

Поради врнежите од снег,ниските температури кои се очекуваат во текот на оваа ноќ,како и опасноста од појава на ГОЛОМРАЗИЦА, апелираме до возачите кои во овој период ќе се движат по локалниот пат за с.Кнежино,ЗА ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНО ВОЗЕЊЕ,почнувајќи од месноста “Прев” се до раскрсницата за Манастирот “Св.Ѓорѓија” и до влезот во селото.

Ви благодариме на разбирањето.