[СООПШТЕНИЕ] Работна акција 24.05.2020 година

Работна акција
24.05.2020 година(недела)
09.30 часот
с.Кнежино
Црква”Св.Димитрија”

Црковниот одбор од с .Кнежино ги известува селаните дека на ден 24.05.2020 година (недела) со почеток во 09.30 часот ќе се спроведе работна акција за чистење и уредување на дворот на црквата”Св.Димитрија” во с.Кнежино,како и на селските гробишта.
Црковниот одбор апелира до селаните за што помасовен одзив.
Секој учесник во акцијата со себе да понесе и соодветен алат.