Честит 8-ми март

Порталот knezino.mk на сите припаднички на понежниот пол им го честита празникот-Денот на жената 8-ми март, со прекрасната пригодна мелодија “Црвени рози” на легендата на македонската забавна музика, ненадминливиот Томислав Маниќ.