⚠🚘СООБРАЌАЕН АЛАРМ

Повторно пукнатина на исто место,поточно на свлечиштето кај месноста „Крушино“,како резултат на претходните градежни активности за изградба на автопатот А2 Кичево-Охрид и последните врнежи од дожд. Апел за внимателно возење до санирање на состојбата.

Пукнатина Крушино-Кичево