[#4] ХИТ на НЕДЕЛАТА – КАРАНТИН листа со Тино Алексов [#СедетеДома]

Хит на неделата – КАРАНТИН листа
Музички уредник: Тино АлексовПроследете го најновото издание на podcastot Хит на неделата во избор на нашиот музички уредник Тино Алексов,автор на успешниот проект БИСЕРИ и гласајте за Вашиот музички фаворит помеѓу понудените 5 музички композиции,односно видео спотови.


Генерален Спонзор