[#6] ХИТ на НЕДЕЛАТА – со Тино Алексов

Хит на Неделата – МАКЕДОНСКИ ЕВЕРГРИНИ
Музички Уредник: Тино АлексовПроследете го најновото издание на podcastot Хит на неделата во избор на нашиот музички уредник Тино Алексов,автор на успешниот проект БИСЕРИ и гласајте за Вашиот музички фаворит помеѓу понудените 5 музички композиции,односно видео спотови.


Генерален Спонзор