[#седетедома] ВРЕМЕ Е ЗА ТЕАТАР

https://www.youtube.com/watch?v=vCcevovhJwM&feature=youtu.be Претстава СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ ДЕНЕС, со почеток во 20.00 часот БИДЕТЕ НА WWW.KNEZINO.MK Во ова време на превентивни и рестриктивни антивирусни мерки, Вашиот портал knezino.mk започнува соработка со најрепрезентативната македонска…

Continue Reading [#седетедома] ВРЕМЕ Е ЗА ТЕАТАР

Време е за РАДИО #1

Ги слушаме најпознатите дами на југословенската музика Јосипа Лисац,Оливера Катарина,Габи Новак,Тереза Кесовија,Бисера Велетанлиќ и други,а меѓу нив и нашата Љупка Димитровска со композицијата „Успомене уз гитару“.

Continue Reading Време е за РАДИО #1

[ФОТО] Санирана новопојавената пукнатина на свлечиштето кај Крушино

По реакција на Советот на МЗ Кнежино до Главниот надзорен орган на автопатот А2 Кичево-Охрид,во текот на денешниот ден беше санирана новопојавената пукнатина на свлечиштето на локалниот пат Кичево-с.Кнежино кај…

Continue Reading [ФОТО] Санирана новопојавената пукнатина на свлечиштето кај Крушино

Мартовската супер Месечина го осветли небото(ВИДЕО)

Домородните племиња во северниот и источниот дел на САД ја именувале полната месечина по фрлањето на ѓубриво произведено од црвите – кои се појавуваат кога земјата омекнува поради топлината пред…

Continue Reading Мартовската супер Месечина го осветли небото(ВИДЕО)

Честит 8-ми март

Порталот knezino.mk на сите припаднички на понежниот пол им го честита празникот-Денот на жената 8-ми март, со прекрасната пригодна мелодија "Црвени рози" на легендата на македонската забавна музика, ненадминливиот Томислав…

Continue Reading Честит 8-ми март

Недела (08.03.2020 година) во 08.00 часот-Утринска богослужба во манастирот”Св.Георгиј Победоносец”во с.Кнежино

Недела (08.03.2020 година) во 08.00 часот-Утринска богослужба во манастирот"Св.Георгиј Победоносец"во с.Кнежино По повод неделата на православието(Прва недела на Велигденскиот пост) и празникот | и || наоѓање на главата на Св.Јован…

Continue Reading Недела (08.03.2020 година) во 08.00 часот-Утринска богослужба во манастирот”Св.Георгиј Победоносец”во с.Кнежино

Време е за РАДИО

Нова содржина на Вашиот портал knezino.mk Почнувајќи од овој викенд вистинските љубители на добрите и стари незаборавни музички хитови ,а особено на радиото како медиум ,преку нашиот сајт ќе бидат…

Continue Reading Време е за РАДИО