/

Земјотрес инфо ВО ЖИВО

Информирајте се во живо за сите земјотреси и помали потреси што се случуваат во Европско-Медитеранскиот регион,каде што спаѓа и подрачјето на Македонија и поширокиот Балкански регион. Овозможено од EMCS (Евро-Медитерански…

Continue Reading

НАСКОРО !!!

НАСКОРО !!!...COMING SOON !!!... Нов проект на Вашиот портал.ЕКСКЛУЗИВНО и само наwww.knezino.mk Нешто навистина оригинално во нашиот град. Во соработка со нашите партнери: VENOM Computers / ВЕНОМ Компјутери НУЦК "Кочо…

Continue Reading

Мини работна “OFF ROAD vol.4” aкција 23.11.2019 година (ФОТО)

Почеток на завршната фаза од ставањето во употреба на реконструираниот (стар) резервоар за вода во с.Кнежино со што ќе се добие дополнителен капацитет за собирање на вода,а која вода ќе…

Continue Reading

ФОТО градежен дневник

Локација: Манастир „Св.Георгиј Победоносец“ - с.Кнежино Датум: 17.11.2019 година Објект: Изградба на пречистителна станица (Колектор) за отпадни води Инвеститор: Македонска Православна Црква-ОА-ДКЕ Изведувач:Фирма Линди

Continue Reading

Квалитет на воздухот во Кичево

Почитувани, Во ова време од годината кога по правило загаденоста на воздухот е најголема. Вашиот портал www.knezino.mk на нашите страници започнува со секојдневно следење и информирање за состојбата со квалитетот…

Continue Reading

Богослужба во Манастирот „Св.Георгиј Победоносец“ во с.Кнежино и во недела

Поради големиот интерес и бројните гости кои се очекуваат за празникот „Обновување на храмот на Св.Георгиј во Лида - Ѓурѓиц“ кој се празнува на ден 16.11.2019 годинна (сабота),Ве известуваме дека…

Continue Reading

Распоред на Богослужби во Манастирот „Св. Георгиј Победоносец“ во с.Кнежино

По повод празникот „Обновување на храмот на „Св.Георгиј во Лида - Ѓурѓиц“ за ден 15.11.2019 година(петок) и 16.11.2019 година (сабота) во Манастирот „Свети Георгиј Победоносец“ во с.Кнежино се закажани верски…

Continue Reading