[ВИДЕО] Кичево TimeLapse (24 часа во 1 минута)

https://www.youtube.com/watch?v=YIBFjj9ZYG4 Датум: 04.02 - 05.02.2020 Локација: ул. Маршал Тито Поглед од: Н.У.Ц.К. "Кочо Рацин" - Кичево. ЛИНК ОД КАМЕРА: www.kamera.knezino.mk

Continue Reading [ВИДЕО] Кичево TimeLapse (24 часа во 1 минута)

[ВИДЕО] Нов серијал на knezino.mk “КИЧЕВО НЕКОГАШ И СЕГА” [1 ДЕЛ]

Погледнете ја видео-музичката колаж-разгледница "КИЧЕВО НЕКОГАШ И СЕГА",авторско дело на нашиот сограѓанин Горан Петрески кое комплетно е создадено во негова продукција во текот на 2006-та година. Уживајте во прекрасниот микс…

Continue Reading [ВИДЕО] Нов серијал на knezino.mk “КИЧЕВО НЕКОГАШ И СЕГА” [1 ДЕЛ]

БИСЕРИ – Нова рубрика на knezino.mk

Почнувајќи од вечерва посетителите на нашиот портал ќе бидат во можност да уживаат и во содржините на новата рубрика БИСЕРИ благодарение на воспоставената соработка со авторот и основачот на оваа…

Continue Reading БИСЕРИ – Нова рубрика на knezino.mk

СВЕТСКИ ПОЗНАТИ,А НАШИ (1) Лилјана Седлар

Кaква симболика. Глумеше и една од највпечатливите улоги во кариерата ја оствари во култната Југословенска серија Bolji život (Подобар живот) 1987-1991 година, умешно и на себе својствен начин доловувајќи го…

Continue Reading СВЕТСКИ ПОЗНАТИ,А НАШИ (1) Лилјана Седлар

[ВИДЕО] Кичево TimeLapse (16 часа во 1 минута)

https://www.youtube.com/watch?v=jVBR-aWhEUY Датум: 23.01.2020. Време: од 01.00ч до 17.00ч. Локација: Булевар Ослободување. Поглед од: Н.У.Ц.К. "Кочо Рацин" - Кичево. ЛИНК ОД КАМЕРА: www.kamera.knezino.mk

Continue Reading [ВИДЕО] Кичево TimeLapse (16 часа во 1 минута)

АПЕЛ!!!! За финансиска(хуманитарна)помош на семјството Арсоски на кои им беше опожарена семејната куќа

Драги наши сограѓани хумани луѓе да им помогнеме на семејството Арсоски на кои пред неколку денови им беше опожарена нивната куќа и беше зафатен целиот покрив и горниот спрат на…

Continue Reading АПЕЛ!!!! За финансиска(хуманитарна)помош на семјството Арсоски на кои им беше опожарена семејната куќа

[ФОТО + ВИДЕО] Машки Водици 19.01.2020 – с.Кнежино

https://www.youtube.com/watch?v=1rvOVgwzM6Q&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=2htbF8KxAh0 https://www.youtube.com/watch?v=bpOmAHf6E-s https://www.youtube.com/watch?v=4jH7kmlm1Cg https://www.youtube.com/watch?v=WhfaMMIPJUY https://www.youtube.com/watch?v=xoLUA_pQg5g Снимено од Јовица Јовески https://www.youtube.com/watch?v=zInOVqRgu3Y Крст "Шендевци"

Continue Reading [ФОТО + ВИДЕО] Машки Водици 19.01.2020 – с.Кнежино