/
SKY Radio: Утринска програма

SKY Radio: Утринска програма

Бидете дел од најслушаната утринска контактна радио програма во Македонија на Sky radio 102,5 fm со водителот Наташа Јанкуловска Торевска,секој работен ден во терминот од 08 до 12 часот.
Сервисни информации,тема на денот,култура,занимливости,гостувања, промоции,вести на секој час,наградни игри,коментари и ставови на слушателите итн…,а сето тоа измиксано и надополнето со најдобрата музика за Ваше пријатно и неповторливо доживување.

Тема за денес: Љубов на прв поглед.

Контакт телефон за вклучување во програма: 02 313 2065

Коментари на:
www.facebook.com/SkyRadio102.5FM/

Слушајте Sky radio 102,5 fm ексклузивно и на Вашиот портал www.knezino.mk