Почетна Тагови Seloknezino

Tag: seloknezino

[#13] Кнежино во изградба [ФОТО]

Дополнителни активности

[#12] Кнежино во изградба [ФОТО]

Поставување бекатон на вториот крак што води до црквата „Св. Димитрија“.

[#11] Кнежино во изградба [ФОТО]

Завршна фаза од овој проект, но не и последна.. Поставување бекатон плочки на делницата спрема селската црква „Св. Димитрија“.. *Село Кнежино 08.11.2020

[#9] Кнежино во изградба [ФОТО]

Тампонирањето завршено.

[#8] Кнежино во изградба [ФОТО]

Продолжува тампонирањето и на другите селски улици предвидени за поставување бекатон.

[#7] Кнежино во изградба [ФОТО + ВИДЕО]

Го следиме прогресот во реализацијата на проектот за уредување на улиците и патиштата во с.Кнежино. Тампонирање на најтешката и најдолгата делница. https://www.youtube.com/watch?v=7bTUg0wdbOE&feature=youtu.be Депонирање на тампон на паркингот...

[#6] Кнежино во изградба [ФОТО + ВИДЕО]

Го следиме прогресот во реализацијата на проектот за уредување на улиците и патиштата во с.Кнежино. https://youtu.be/OvWgEShSWwk

Stay Connected

21,403LikesLike
2,503FollowersFollow
17,100SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles