[ФОТО] БОЖИЌ во Кнежино 07.01.2020 година

МИР БОЖЈИ!
ХРИСТОС СЕ РОДИ!

НАВИСТИНА СЕ РОДИ!

Тимот на knezino.mk Ви посакува Божиќната магија во Вашите домови да трае преку целата година.