[ ЕКСКЛУЗИВНО ] Фото колаж разгледница на Кнежинскиот манастир, Свети Георгиј [ГАЛЕРИЈА ТРЕТ ДЕЛ]

Природа…духовност…хармонија…идила… Се на едно место. Посетете го Кнежинскиот манастир “Свети Георгиј Победоносец”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.