За сите носталгичари : Стари новогодишни честитки

Кога празниците се честитаа на поинаков начин.Кога луѓето не беа толку отуѓени,беа поблиски и посреќни и не беа зависни од технологијата како сега.
Време кога поштарите имаа навистина премногу работа и беа најнестрпливо очекувани во секој наш дом. За добрите стари времиња.

Временски период-Златното доба на нашите родители(Крај на 1970-ти и почеток на 1980-тите години).