Кичево доби официјален веб простор за познатото село Кнежино

 

Токму така благодарение на ентузијазмот на новиот селски одбор на с.Кнежино – Кичевско во етер се подготвува веб портал кој ќе ги разработува сите теми поврзани од значење за локалната заедница www.knezino.mk

Исто така ќе има и посебен простор за сите спонзори, донатори, покровители и наши пријатели кои ќе ни помогнат во нашите проекти и активности.

Остатокот од текстот може да го прочитате на официјалната веб страна на Порта.мк (клик за пренасочување).