[ФОТО ГАЛЕРИЈА] Кнежински манастир панорамски слики [#седетедома]

Од искона до денес,наше и безвременски….
Прекрасните бои и убавиот сјај на Манастиор Свети Георгиј Победоносец е нешто најубаво во Кнежинскиот крај, да оставиме сликите да зборуваат…