Работна “OFF ROAD vol.2” акција 29.09.2019 година [ФОТО + ВИДЕО]

Збирно место 09.30 часот с.Кнежино
Локација Гаваз 10.00 часот
Локација Гаваз 10.00 часот

Фаза бетонирање е завршена.

Посебна благодарност за денешната акција до Даме Коруноски,Влатко Јованоски и Зоран Јоноски.