[ФОТО] Санирана новопојавената пукнатина на свлечиштето кај Крушино

По реакција на Советот на МЗ Кнежино до Главниот надзорен орган на автопатот А2 Кичево-Охрид,во текот на денешниот ден беше санирана новопојавената пукнатина на свлечиштето на локалниот пат Кичево-с.Кнежино кај месноста Крушино,а која се појави по обилните врнежи од дожд.

08.03.2020 година

Благодарност за промптната реакција до Главниот надзорен орган Градежниот институт “Македонија” од Скопје и изведувачот ГД “Гранит” АД Скопје.