7.3 C
Kičevo
Monday, Октомври 26, 2020

Галерија

[#4] Кнежино во изградба [ФОТО]

Го следиме прогресот во реализацијата на проектот за уредување на улиците и патиштата во с.Кнежино.

[#3] Кнежино во изградба [ФОТО]

Го следиме прогресот во реализацијата на проектот за уредување на улиците и патиштата во с.Кнежино.

[#2] Кнежино во изградба [ФОТО + ВИДЕО]

Го следиме прогресот во реализацијата на проектот за уредување на улиците и патиштата во с.Кнежино.

Продолжуваат активностите за разубавување на дворот во Кнежинскиот манастир

Вредната и неуморна екипа на нашиот Христијан Донески постојано работи на хортикултурното уредување на манастирскиот двор и резултатите...

[ Discover Macedonia ] Ново видео за Кнежино,манастирот Св.Ѓорѓија,Куќата на уметноста и околината

https://www.youtube.com/watch?v=W7XvXyJWqdg Уживајте во уникатните кадри снимени со дрон и камера во 4К резолуција и во целокупното видео во...

Нов лик на дворот во Кнежинскиот манастир [ФОТО]

с.Кнежино,23.07.2020 година Благодарение на секојдневните напори на неуморната Сестра Софија,старешина на манастирот "Св.Великомаченик...

СЛЕДЕТЕ НЕ

1,056LikesLike
112FollowersFollow
47SubscribersSubscribe

Последни Објави

СООПШТЕНИЕ 25.10.2020

Се известуваат мештаните од село Кнежино во наредниов временски период додека траат градежните активности за изградба на патиштата во селото, ДА НЕ...

[#5] Кнежино во изградба [ФОТО]

Го следиме прогресот во реализацијата на проектот за уредување на улиците и патиштата во с.Кнежино.Започна втората фаза од проектот, тампонирање.

Изградба на шахта на спојот (влезот) на цревото од стариот реконструиран резервоар во постоечкиот водоводен систем

Изградба на шахта на спојот (влезот) на цревото од стариот реконструиран резервоар во постоечкиот водоводен систем.

[#4] Кнежино во изградба [ФОТО]

Го следиме прогресот во реализацијата на проектот за уредување на улиците и патиштата во с.Кнежино.

Драги пријатели, упатуваме апел за помош за нашиот кичевчанец Тони, кој вчера ненадејно му почина сопругата – да помогнеме!

И кога ни малку човек ќе се надева дека ќе се случи најлошото, тоа не бира. Вчера кичевската област беше потресена од...