Kicevo by Night [ ФОТО ГАЛЕРИЈА ]

Панорамски слики од Кичево ноќе, сликани со нашата web cam live камера инсталирана на покривот на Н.У.Ц.К.”Кочо Рацин” во Кичево преку која Ви е овозможен сервисот Кичево во живо,ексклузивно на нашиот сајт.

Уживајте и следете го нашиот портал knezino.mk и сервисот Кичево во живо (live web cam,радио + chat).

www.kamera.knezino.mk