4.8 C
Kičevo
Saturday, Ноември 28, 2020

кнежино.мк

224 ОБЈАВА0 КОМЕНТАРИ

Изградба на шахта на спојот (влезот) на цревото од стариот реконструиран резервоар во постоечкиот водоводен систем

Изградба на шахта на спојот (влезот) на цревото од стариот реконструиран резервоар во постоечкиот водоводен систем. *Село Кнежино 19.10.2020

[#4] Кнежино во изградба [ФОТО]

Го следиме прогресот во реализацијата на проектот за уредување на улиците и патиштата во с.Кнежино. *Село Кнежино – 16.10.2020

Драги пријатели, упатуваме апел за помош за нашиот кичевчанец Тони, кој вчера ненадејно му почина сопругата – да помогнеме!

И кога ни малку човек ќе се надева дека ќе се случи најлошото, тоа не бира. Вчера кичевската област беше потресена од ненадејната смрт...

[#3] Кнежино во изградба [ФОТО]

Го следиме прогресот во реализацијата на проектот за уредување на улиците и патиштата во с.Кнежино. *Село Кнежино – 15.10.2020

Акција на ЕВН во с.Кнежино

По барање на Советот на Месната заедница с.Кнежино деновиве екипа на „ЕВН МАКЕДОНИЈА“ АД Скопје,КЕЦ Кичево,на повеќе локации во селото извршија чистење и кастрење...

[#2] Кнежино во изградба [ФОТО + ВИДЕО]

Го следиме прогресот во реализацијата на проектот за уредување на улиците и патиштата во с.Кнежино. https://www.youtube.com/watch?v=_YNP_ziFkiE&feature=youtu.be *Село Кнежино - 13.10.2020

КНЕЖИНО ДОБИВА НОВ ЛИК [ФОТО + ВИДЕО]

Градежната офанзива во с.Кнежино не застанува,туку се интензивира. Благодарение на напорите на новиот Совет на Месната заедница с.Кнежино, денес отпочна со реализација најголемиот и...

СЛЕДЕТЕ НЕ

1,100LikesLike
50SubscribersSubscribe

Последни Објави