/

Кичево во живо (live web cam+сhat)

НОВО и ЕКСКЛУЗИВНО на Вашиот портал www.knezino.mk Oфицијално стартува проектот КИЧЕВО ВО ЖИВО Порталот knezino.mk почнувајќи од денес па натаму преку истоимениот сајт Ви нуди вистинско мултимедијално доживување преку ексклузивна…

Continue Reading

Нова рубрика: МЕТЕО со Славчо Попоски – Малку поинаква прогноза

Почитувани, Од сега па понатаму Вашиот медиум www.knezino.mk воспоставува соработка со најбараниот и најперспективниот македонски Метео прогнозер,Славчо Попоски од Струга. Преку постојаната рубрика насловена како МЕТЕО со Славчо Попоски -…

Continue Reading

Земјотрес инфо ВО ЖИВО

Информирајте се во живо за сите земјотреси и помали потреси што се случуваат во Европско-Медитеранскиот регион,каде што спаѓа и подрачјето на Македонија и поширокиот Балкански регион. Овозможено од EMCS (Евро-Медитерански…

Continue Reading

НАСКОРО !!!

НАСКОРО !!!...COMING SOON !!!... Нов проект на Вашиот портал.ЕКСКЛУЗИВНО и само наwww.knezino.mk Нешто навистина оригинално во нашиот град. Во соработка со нашите партнери: VENOM Computers / ВЕНОМ Компјутери НУЦК "Кочо…

Continue Reading

Мини работна “OFF ROAD vol.4” aкција 23.11.2019 година (ФОТО)

Почеток на завршната фаза од ставањето во употреба на реконструираниот (стар) резервоар за вода во с.Кнежино со што ќе се добие дополнителен капацитет за собирање на вода,а која вода ќе…

Continue Reading