Честит 8-ми март

Порталот knezino.mk на сите припаднички на понежниот пол им го честита празникот-Денот на жената 8-ми март, со прекрасната пригодна мелодија "Црвени рози" на легендата на македонската забавна музика, ненадминливиот Томислав…

Continue Reading Честит 8-ми март

Недела (08.03.2020 година) во 08.00 часот-Утринска богослужба во манастирот”Св.Георгиј Победоносец”во с.Кнежино

Недела (08.03.2020 година) во 08.00 часот-Утринска богослужба во манастирот"Св.Георгиј Победоносец"во с.Кнежино По повод неделата на православието(Прва недела на Велигденскиот пост) и празникот | и || наоѓање на главата на Св.Јован…

Continue Reading Недела (08.03.2020 година) во 08.00 часот-Утринска богослужба во манастирот”Св.Георгиј Победоносец”во с.Кнежино

Време е за РАДИО

Нова содржина на Вашиот портал knezino.mk Почнувајќи од овој викенд вистинските љубители на добрите и стари незаборавни музички хитови ,а особено на радиото како медиум ,преку нашиот сајт ќе бидат…

Continue Reading Време е за РАДИО

БЕЗКОНЦЕПТУАЛЕН СТЕНД АП СО СЕМИР ГИЦИЌ

Продукција Златен Заб Ви претставува: БЕЗКОНЦЕПТУАЛЕН СТЕНД АП СО СЕМИР ГИЦИЌ и неговата гостинка: Ивана Наскова.Во Среда (19.02.) во Тетово, НУЦК "Иљо Антески-Смок".Во Четврток (20.02.) во Гостивар, НУЦК "АСНОМ". Во…

Continue Reading БЕЗКОНЦЕПТУАЛЕН СТЕНД АП СО СЕМИР ГИЦИЌ

БИСЕРИ – Нова рубрика на knezino.mk

Почнувајќи од вечерва посетителите на нашиот портал ќе бидат во можност да уживаат и во содржините на новата рубрика БИСЕРИ благодарение на воспоставената соработка со авторот и основачот на оваа…

Continue Reading БИСЕРИ – Нова рубрика на knezino.mk

СВЕТСКИ ПОЗНАТИ,А НАШИ (1) Лилјана Седлар

Кaква симболика. Глумеше и една од највпечатливите улоги во кариерата ја оствари во култната Југословенска серија Bolji život (Подобар живот) 1987-1991 година, умешно и на себе својствен начин доловувајќи го…

Continue Reading СВЕТСКИ ПОЗНАТИ,А НАШИ (1) Лилјана Седлар