4.8 C
Kičevo
Saturday, Ноември 28, 2020

Новости

СООПШТЕНИЕ 30.06.2019

Почитувани, Советот на Месната заедница с.Кнежино апелира до корисниците на водата од селскиот водовод за нејзино рационално,совесно и одговорно користење во критичниот летен период...

СООПШТЕНИЕ 17.06.2019

Почитувани Кнежинчани, Советот на Месната заедница Кнежино е отворен за било какви предлози и сугестии кои би придонесле за подобрување на условите и за функционирањето...

Кнежино невреме

Невреме со град во Село Кнежино Време:18 часот https://www.youtube.com/watch?v=jd8xjBX_-4E

Кнежино промо видео

Природа ,историја со археологија,вековна традиција,духовност,трајни вредности,непокор... Едноставно безвременски и се на едно место Видео разгледница Село Кнежино и Кнежински манастир Св.Ѓорѓија 08.06.2019 година https://www.youtube.com/watch?v=21Ny4TJm_rY

Кичево доби официјален веб простор за познатото село Кнежино

  Токму така благодарение на ентузијазмот на новиот селски одбор на с.Кнежино – Кичевско во етер се подготвува веб портал кој ќе ги разработува сите теми поврзани...

СЛЕДЕТЕ НЕ

1,100LikesLike
50SubscribersSubscribe