[ ПРОМО ] ХИТ на НЕДЕЛАТА со Тино Алексов [#СедетеДома]

Сабота 11.04.2020 година 20.00 h Ексклузивно на knezino.mk, Гостин-музички уредник: Тино Алексов,автор на успешниот проект БИСЕРИ НА МУДРОСТА Придружете ни се, проследете го рафинираниот музички вкус и избор на нашиот…

Continue Reading [ ПРОМО ] ХИТ на НЕДЕЛАТА со Тино Алексов [#СедетеДома]

Следете не ВО ЖИВО од 18.00 часот РОЗОВА СУПЕР МЕСЕЧИНА 2020 [#СедетеДома]

Порталот knezino mk во соработка со Охридското астрономско друштво и студиото 2СС на Стојан Стојановски Ви овозможува директен пренос од небото над Кичево и Охрид од природниот феномен наречен Розова…

Continue Reading Следете не ВО ЖИВО од 18.00 часот РОЗОВА СУПЕР МЕСЕЧИНА 2020 [#СедетеДома]

[ФОТО] Пукнатината кај свлечиштето кај “Крушино” е саниирана [#седетедома]

Пукнатината кај Крушино е санирана. Пукнатината која беше направена по патот за Крушино пред два дена каде беше реагирано од МЗ Кнежино објавена на нашиот сајт денеска е санирана од…

Continue Reading [ФОТО] Пукнатината кај свлечиштето кај “Крушино” е саниирана [#седетедома]

⚠🚘[ Сообраќаен аларм ] Повторно пукнатина на свлечиштето кај “Крушино” [#седетедома]

Повторно пукнатина на свлечиштето кај "Крушино". Последните обилни врнежи од снег придонесоа за кратко време повторно да се појави пукнатина на свлечиштето кај месноста "Крушино",а која што пред краток временски…

Continue Reading ⚠🚘[ Сообраќаен аларм ] Повторно пукнатина на свлечиштето кај “Крушино” [#седетедома]

Сведоштва: ХРАШТИЦА (ХРАШТАНЕЦ)

Колку што човек подлабоко навлегува во документите за македонското минато на овие, кичевски, простори, документи кои се резултат на пописите реализирани од страна на тогашната Османлиска империја, на површина излегуваат…

Continue Reading Сведоштва: ХРАШТИЦА (ХРАШТАНЕЦ)

[#СедетеДома] ХИТ на Неделата

28.03.2020 година Вечерва на програмата на порталот knezino.mk: Нова интерактивна рубрика на Вашиот портал каде што посетителите ќе имаат можност помеѓу петте понудени музички нумери во вид на видео спот…

Continue Reading [#СедетеДома] ХИТ на Неделата

[#СедетеДома] Донација од компанијата АТВА од Кичево за Кичевската општа болница [ФОТО]

Регионалната трговска компанија АТВА од Кичево во чиј склоп фунционираат брендовите АТВА маркети и ДИО маркети,како и АТВА Home center,како општествено одговорна компанија на ЈЗУ"Општа болница"од Кичево и донираше стока…

Continue Reading [#СедетеДома] Донација од компанијата АТВА од Кичево за Кичевската општа болница [ФОТО]

[#СедетеДома] КИЧЕВО ВО ЖИВО 21:00ч [27.03.2020]

На Ваше барање почитувани читатели и посетители,admin тимот на knezino.mk вечерва од 21.00 часот ќе ја вклучи ротационата опција на web cam сервисот Кичево во живо.Преку нашата IP камера на…

Continue Reading [#СедетеДома] КИЧЕВО ВО ЖИВО 21:00ч [27.03.2020]

[#седетедома] Следете го КИЧЕВО ВО ЖИВО (Live web cam+chat)

Eксклузивно на www.knezino.mk Вклучете се во оnline сервисот и преку IP камерата на порталот knezino.mk следете го видео преносот во живо и со еден клик имајте увид во моменталната состојба…

Continue Reading [#седетедома] Следете го КИЧЕВО ВО ЖИВО (Live web cam+chat)

[ПРЕМИЕРА] „Да тргнеме Сењор“ – МНТ [#седетедома]

https://www.youtube.com/watch?v=2FSeTRxy5jY АВТОР:Ана Ристоска; РЕЖИСЕР:Нела Витошевиќ Претстава која ги отвора вечно неодговорените прашања за животот наспроти смртта. Пет испреплетени приказни, и седум лика, кои со многу емотивен, на моменти апсурдно-комичен тон…

Continue Reading [ПРЕМИЕРА] „Да тргнеме Сењор“ – МНТ [#седетедома]